Illustrator työt

Julistetyö

Tässä kerron vähän mitä illustratorilla on tullut tehtyä: julisteita, bannereita sekä robottityö. Logo työ on myöhemmin vielä tulossa.

Näistä julisteista innostuin ja halusin tehdä useamman ja kehittää osaamistani. Tarkoituksena olisi tehdä vielä pelkästään jostain rakennuksesta tämmöinen juliste. Kaikki kuvat ovat minun ottamiani, joista olen alkanut julistetta rakentamaan. Ensimmäinen ja toinen kuva ovat Kempeleen Juurussuolta ja viimeinen kuva on Barcelonasta. Omasta mielestä olen jo kehittynyt näitä tehdessä.

Ensimmäinen illustrator julistetyö:

Monochromatic

Nämä olivat ensimmäiset työt mitä illustratorissa tein. Sähkölinjoissa ei juurikaan ollut mitään muuta kun vedellä viivoja. Tämän jälkeen kuitenkin halusin lisää haastetta ja tein samanlaisen julisteen, mutta isoveljeni on vielä kuvassa crossin kanssa. Se toi haastetta ja työtä oli vaikeaa pitää yksinkertaisena.

Toinen juliste:

Tähän viimeisimpään julistetyöhön olen eniten tyytyväinen ja käytinkin tähän niin paljon layereita ja aikaa, että meinasi mennä jo sekaisin. No ei kuitenkaan. Hyvä järjestys pysyi ja oli helppo jatkaa aina seuraavalla kerralla. Koitan saada lisää aikaa itselleni jatkaa näiden julisteiden harjoittelua, sillä tykkäsin toden teolla tehdä näitä.

Monochromatic

Robottityö

Tässä on aluksi harjoiteltu tekemään erilaisia muotoja ja kuvioita, jonka jälkeen on tehty robotti katkoviivojen päälle millintarkasti. Sen jälkeen tehtiin oma robotti.

Jos tarvitsen ideaa suunnitteluun, niin olen sitä hakenut aina pinterestistä. Myös tähän omavalintaiseen robottiin. Muodot lähtivät sieltä ja avaruus idea syntyi sitten lennosta. 

Ig banneri mietelauseella

Tässä piti aluksi luoda kukka kuvioita tai omavalintaisia kuvioita ja myöhemmin tehdä niistä banneri ja laittaa siihen mietelause. Hain taas inspiraatiota pinterestistä ja värimaailman suunnittelin itse. Tekstin valitsin netistä, joka sopisi eniten itselleni mietittäväksi.