Aivan Pimiä Show

Aloimme luokamme kanssa keväällä 2021 suunnitella talkshow ohjelmaa, jota näytetään sitten youtubesta. En ole juuri ollut mukana lähetyksissä tai videoiden parissa, sillä olen ollut kiinni kolmessa muussa projektissa, sekä aloitin työharjoittelun vielä nyt toukokuussa. Ensimmäinen Aivan Pimiä Show on nyt kuitenkin takana päin ja sen näet alta kokonaisuudessaan. Myös jokainen insertti on erikseen Osao Media-alan youtube kanavalla nähtävissä.

Kerron nyt kuitenkin mitä olen tehnyt tämän show:n eteen. 

Ensimmäisenä tietenkin tässä lähdettiin suunnittelemaan, että mihin talkshow perustuu ja mitä siellä näytetään. Olin mukana ideoimassa ja ehdotin, että joku luokaltamme lähtee aina kokeilemaan erikoista harrastusta Oulussa. Ideasta tykättiin ja se meni läpi.  Talkshow:n nimi äänestettiin vaihtoehdoista ja minun keksimä nimi ideani voitti. Tämän jälkeen kuitenkin pohdittiin erikoisia harrastuksia ja sitten tietenkin yhteistyökumppaneita. Harrastus ideoita tuli monia ja minun ehdottamani avanto osottautuikin ensimmäiseksi harrastukseksi mitä lähdettiin kokeilemaan. Myöhemmin sitten päätettiin, että meikäläinen sinne avantoon sitten menee. 

Olin mukana myös suunnittelemassa rooleja ihmisille lähetykseen sekä studiolavastusta.

Tämän verran olen oikeastaan päässyt mukaan tähän talkshow- ohjelmaan. Hieman harmittaa, kun on ollut niin paljon muita projekteja hoidettavana ja nyt työharjoittelu, mutta toivottavasti syksyllä vielä jatketaan ohjelman tekoa. Olisi kiva päästä vielä kunnolla menoon mukaan! Kokemus oli ehdottamasti todella hyvä ja tuo osottautuikin vuoden parhaaksi päiväksi. Pelkäsin hirveästi tuonne menemistä, niin se oli myös oman pelkojen kohtaamista. 

Sen verran kuitenkin olin vielä mukana, että käsittelin nämä behind the scenes kuvat artikkeli ja some käyttöön. Ylempää kuvaa ei tosin käytetty juuri missään, kun ihmettelimme, miten kyseisen kuvan tausta oli mennyt nuin blurriksi. (ihan kun se olisi tahalleen tehty). Itse en tietenkään kuvaamaan päässyt tai äänittämään. 

Kuvausporukka oli tosin myös huikea. Meidän luokan Toni Kaijala hoiti videokuvauksen, Juuso Lampela äänityksen ja editoinnin ja Anni Seppälä otti valokuvat. Myöhemmin olin toki välillä editoinnissa sanomassa mielipidettä ja korjausehdotuksia, mutta kyllä suurin kunnia siitä menee Juusolle. 

Kirjoitin tästä myös artikkelin, jonka linkitän tähän. 

https://www.medioso.info/kulttuuri-ja-viihde/kylmanviileasti/

Tässä vielä mainos tulevista liveshow:sta!