Sketsiä ja tanssia, (artikkelia päivitetään ja tänne lisäillään aina uusia videoita.)

Haluan antaa myös kuvaa siitä, minkälaisia töitä on tullut tehtyä koulun ohellakin. Olen tosi laiska valokuvaamaan, vaikka sitä taitoa todellakin pitäisi kehittää. Aina miettiessä, että videokuvaanko vai valokuvaanko, niin videokuvaan. Se kiinnostaa paljon enemmän. Kuvaan myös paljon tanssivideoita itsestä kotona. Jos olet kiinnostunut näkemään tanssillista puoltani, niin ota seurantaan mun henkilökohtainen instagram-tili zzahasoyrinki. Sinne laitan suurimmaksi osaksi kaikki nähtäville. Tähän myös pakko mainostaa samalla instagram tiliäni, jonka tein ainoastaan tämän koulun takia, sinne tulee sitten valokuvia ja kaikkia mahdollisia muita töitä mediamaki.

Nämä linkit löytyykin projektisivun oikeasta reunasta. Siellä varmasti huomaattekin yhden linkin overestimated productions. Se on meidän sketsi-ryhmän tili, joka alunperin pistettiin pystyyn osallistuttuamme koulumme cännis film festivaaleille. Pystithän sieltä tuli niin hyvästä videosta. Tämän kyseisen porukan kanssa tuleekin keksittyä aina kaikenlaista ja oikeastaan viikon päästä meillä koittaa uusi koitos, kun osallistumme uneton48 kilpailuun, jossa kuvataan dokumentti 48 tunnissa ja aiheen saamme vasta kilpailun alettua. Suosittelen, että käyt tsekkaan myös sen profiilin instagramista, koska sieltä pääset tutustumaan myös muihin media-alan opiskelijoihin. Ja hitto ne on taitavia! Inspiraatio kasvaa katsellessa muita sitä ei voi kieltää.

Tässä on tällä hetkellä viimeisin freestyle tyylinen video, joka sai alkunsa hetken inspiraatiosta. Tarkoitus oli silloin lähteä kuvaamaan ulos maisemia, mutta vesisade pilasi suunnitelmat ja halusin kuitenkin jotakin kuvata. Kuvaukset suoritin melko nopeasti olohuoneessa ihan perus valolla mikä ulkoa silloin sisälle tuli. Editoinnit tein saman päivän aikana premierissä.